A4Tech

A4TECH është një kompani private kineze, e cila u themelua në 1987. Për 30 vjet, prodhuesi ishte në gjendje të bëhej popullor në segmentin e kontrolluesit.

A4 Tech , kompania e fokusuar ne aksesoret per desktop dhe ato gaming . ... Eshte nje tastiere universale per lojra online e pershtatur ekskluzivisht per lojtare 

Nuk ka produkte në këtë seksion