1,800 Lekë
A114
In Stock
+

kemishe e holl dhe me menge te gjata

material cilesor 

xhepa me kopsa ne te dyja anet

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Portokalli
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Etiketë:
Me Etiketë
Mëngë:
Të gjata

No reviews found

1,500 Lekë
Masa: XL
2,000 Lekë
Masa: L, L-XL
2,500 Lekë
Masa: L, L-XL
1,800 Lekë
Masa: L-XL
2,400 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

1,000 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,600 Lekë
Masa: M-L, L, L-XL
2,700 Lekë
Masa: M
1,500 Lekë
Masa: M-L, L
3,800 Lekë
Masa: L
2,700 Lekë
Masa: S, S-M, M