Fustan veror i shkurter per vajza

1,350 Lekë
KD643
In Stock
+

Fustan blu i shkurter per vajza,ne te dyja anet e  ijeve me lasstik qe te rri ngjitur

tantelle ne pjesen fundore dhe rreth jakes

Ngjyra:
E Kaltër
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Lloji i Prerjes:
Standarte
Sezoni:
  • Pranverë
  • Verë
  • Vjeshtë

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
1,350 Lekë
Masat Femije: 154/ 12-13 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,250 Lekë
Masat Femije: 142/ 10-11 Vjec, 146/ 11 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec
1,500 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 142/ 10-11 Vjec

Produkte Të Rastit

1,900 Lekë
Masa: L
700 Lekë
Masa: L, L-XL
1,250 Lekë
Masat Femije: 154/ 12-13 Vjec
1,600 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec, 98/ 3 Vjec
2,200 Lekë
Masa: M, M-L