Shall i gjate per femra

1,900 Lekë
SH17
In Stock
+

Shall i gjate per femra 

cope e holle dhe cilesore

Permasat : 90Cm x 200Cm

Ngjyra:
E Bardhë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve