2,600 Lekë
SH20
In Stock
+

Shall Dhe njekohesisht Pelerine per femra

ne te dyja anet me menge ku mund te fusni krahet

pershtatur per dite te ftohta

Permasat pjesa me e gjere ne mes eshte 45 Cm Gjatesia totale eshte 250Cm

Masa Fikse Nga Masa M deri Ne XL

nese je amse S ky shall do ishte shume i madh dhe nese jeni mase XXL ky shall do ju vinte pak ngushte

Ngjyra:
E Bardhë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Produkte Të Rastit

750 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec
1,000 Lekë
Masa: S, S-M
1,800 Lekë
Masa: XL
1,150 Lekë
Masat Femije: 142/ 10-11 Vjec