Shami per femra me lule dhe tiger

1,400 Lekë
SH22
In Stock
+

Shami per femra

me lule dhe tiger

cope e holle dhe cilesore

Permasat 70Cm x 70Cm

Materiali 100% Poliester

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Jeshile
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Materiali Kryesor:
Poliester

Produkte Të Rastit

1,350 Lekë
Masat Femije: 154/ 12-13 Vjec, 158/ 13 Vjec
2,400 Lekë
Masa: M
2,800 Lekë
Masa: L
2,600 Lekë
Masa: L
750 Lekë
Masat Femije: 142/ 10-11 Vjec, 154/ 12-13 Vjec, 164/ 14 Vjec, 176/ 15-16 Vjec