Kemishe e zeze me shirit anash

1,300 Lekë
In Stock
+

Kemishe ngjyre e zeze me menge te gjata dhe super e holle per dite te ngrohta

Marka S Oliver

Masa 36 

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
1,800 Lekë
Masa: XXL
1,400 Lekë
Masa: M, M-L, L
1,500 Lekë
Masa: XS, XS-S
1,600 Lekë
Masa: XS-S, S
1,100 Lekë
Masa: L-XL, XL
1,600 Lekë
Masa: XXL

Produkte Të Rastit

1,600 Lekë
Masa: M-L, L, L-XL
1,300 Lekë
Masa: L-XL, XL
650 Lekë
Masa: L, XL
1,700 Lekë
Masa: S-M, M
1,100 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec