Fund asimetrik nga Lola Liza

Write a review
2,400 Lekë
F2
In Stock
+

Gjendje Masa 38 = M

beli afersisht 38 cm

elegant dhe unik

Cilesi nga LolaLiza

Marka:
LolaLiza
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Masa NR:
38
Përdorimi:
 • Biznes
 • E përditshme
 • Festa
 • Kokteile
 • Punë
 • Shkollë
 • Shtëpi
 • Udhëtime
Sezoni:
 • Pranverë
 • Verë
 • Vjeshtë

No reviews found

2,700 Lekë
Masa: L, L-XL
3,000 Lekë
Masa: S, L, XL
3,000 Lekë
Masa: M
3,200 Lekë
Masa: M-L, L
3,300 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

2,200 Lekë
Masa: 3XL
2,400 Lekë
Masa: L-XL, 3XL
1,600 Lekë
Masat Femije: 130/ 8-9 Vjec
1,600 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 158/ 13 Vjec, 176/ 15-16 Vjec, 180/ 17 Vjec, 19 Vjec