Fund i gjate dhe i holle

1,900 Lekë
FU08
In Stock
+

Fund i gjate dhe i holle me mbyllje anash me zinxhir

Beli 36cm Gjatesia 80cm

Marka S Oliver

Masa 36

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Gri
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Masa NR:
36
Përdorimi:
 • Biznes
 • E përditshme
 • Festa
 • Kokteile
 • Punë
 • Shkollë
 • Shtëpi
 • Udhëtime
Sezoni:
 • Pranverë
 • Verë
 • Vjeshtë

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
2,200 Lekë
Masa: M, M-L
2,600 Lekë
Masa: L
1,300 Lekë
Masa: S, S-M
2,400 Lekë
Masa: M
2,400 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

1,900 Lekë
Masa: S
2,700 Lekë
1,000 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec