1,500 Lekë
ZERO Mesazh
FU28
In Stock
+

Fund ngjyre e zeze, gjatesia pak mbi gju

Gjendje Vetem Mase L

por nese permasat qe kemi shenuar perputhen me ju atehere ky fund eshte dhe per ju

Masa L Beli 40cm gjatesia 50cm

marka zero


Marka:
Zero
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
1,300 Lekë
Masa: S, S-M
2,000 Lekë
1,900 Lekë
Masa: XL
1,700 Lekë
Masa: S
1,900 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

1,800 Lekë
Masa: L, L-XL
2,200 Lekë
Masa: XS, S
1,200 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec
3,400 Lekë
Masa: L