Çmimi

Lekë  –  Lekë

  • 500Lekë
  • 3500Lekë
Marka
Masa
Masat Femije
Ngjyra
2,200 Lekë
Masa: S, S-M, M
2,500 Lekë
Masa: S, S-M
Xhakete e Bardhe Teper Elegante dhe e Bukur per femra
- 17%
4,200 Lekë 3,500 Lekë
Masa: S
2,600 Lekë
Masa: XXL, XXL-3XL
2,000 Lekë
Masa: XXL
2,800 Lekë
Masa: S, M, XL, XXL
2,800 Lekë
Masa: M, L
2,000 Lekë
Masa: XL
2,400 Lekë
Masa: 3XL
2,700 Lekë
Masa: S, L
2,600 Lekë
Masa: XXL
2,600 Lekë
Masa: XXL, 3XL