2,200 Lekë
J108
In Stock
+

Tuta pranverore per femra 

ngjyre blu dhe jeshile

Marka zero

Jeshile    Beli 38cm gjatesia 82cm

Blu          Beli 34cm gjatesia 82cm

Marka:
Zero
Ngjyra:
Jeshile
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found