Xhinse per goca pak elastike

2,750 Lekë
ZERO Mesazh
J100
In Stock
+

Xhinsa te te zezza dhe elastike

MasaGjermane  W36/L30 

Marka Zero

98.5pambuk 1.5 elastan  

Marka:
Zero
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Sistemi i Masës:
Gjermane

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj

Produkte Të Rastit

1,200 Lekë
3,200 Lekë
Masa: XL
2,200 Lekë
Masa: M, M-L
1,600 Lekë
Masa: M-L, L