Hard Disk SSD per laptop dhe kompjuter

7,000 Lekë
In Stock
+
WD Green 240GB Internal PC SATA SDD Solid State Drive

Max Sequential Read Up to 540 MB/s

Max Sequential Write Up to 465 MB/s

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj

Produkte Të Rastit

2,600 Lekë
Masa: L, L-XL
2,000 Lekë
Masa: XXL
2,600 Lekë
Masa: S, M
1,600 Lekë
Masa: L, L-XL, XL
2,600 Lekë
Masa: L