Pomada Anastasia per Psoriazen dhe mykun e lekures

6,800 Lekë
Alb-Bio Mesazh
In Stock
+

Kush vuan nga psorjaza le te drejtohet tek pomada anastasia, prodhim spanjoll. Falenderimet jane te perditshme nga klientet qe e kane provuar.

Cmimi 55 Euro
Sasia: 50 ml

POMADA ANASTASIA ËSHTË NDËR PRODUKTET BIMORE TË JASHTËZAKONSHME PËR MYKUN E LËKURËS DHE PËR PSORIAZËN, QË NË BOTË PO SHITET ÇDO 20 SEKONDA.

Psoriasis është një infeksion kronik i lëkurës, i patransportueshëm tek të tjerët dhe që zakonisht prek moshat 15-25 vjeç, deri para moshës 40 vjeç.
Shkaku kryesor i kësaj sëmundje ende nuk dihet, por ndodh një çrregullim në sistemin imun dhe kjo çon në shtimin e numrit të ndarjes së qelizave të lëkurës.

Arsyet pse ndodh kështu do t’ju tregojmë në vijim, së bashku me regjimin ushqimor që duhet të mbani kur jeni me psoriazë…
POMADA ANASTASIA, MJEKUESJA E PSORIAZËS DHE MYKUT TË LËKURËS QË SHITET ÇDO 20 SEKONDA


E pasuruar bimët e certifikuara si luftarake natyra kundër psoriazës dhe e pasuruar me vitamina A dhe E.


Ajo çfarë e bën të veçantë POMADËN ANASTASIA është fakti se përshtatet në trajtimin, sipas zonës së prekur.
– Për shembull, nëse psoriaza apo myku gjendet pjesë të tilla si shpina, krahët dhe këmbët, që zakonisht gjenerojnë me njolla të kuqe, atëherë kjo pomadë përveçse i zhduk ato, edhe e lë lëkurën e hidratur dhe e tonifikon, e pastron komplet nga mikrobet.

– E njëjta gjë edhe nëse shfaqet nën sqetull, poshtë gjoksit apo në vende të tjera intime, POMADA ANASTASIA heq psoriazën apo mykun në këto zona, duke rregulluar më pas pehashin e lëkurës dhe lagështinë.
– Kur psoriaza është në pjesën e bërrylave apo gjunjëve që vjen në formë luspash, si copëza lëkure gjysmë të shkëputura që ngjajnë shumë keq, POMADA ANASTASIA i heq ato dhe i kthen asaj pjese të thatë lagështinë që i duhet (ndryshe nga zonat intime, që ua heq lagështinë).
– Ndërsa kur psoriaza është në skalpin e kokës dhe aty ka zbokth apo po ndikon në rënien e flokëve, atëherë POMADA ANASTASIA ndërhyn duke i zhdukur të dyja.


Paralelisht zgjidh edhe problemin e rënies së flokët, i forcon rrënjën dhe eliminon qelizat e vdekura në skalp njëherë e mirë.
– Një tjetër përdorim i POMADËS ANASTASIA që nuk duhet humbur është veprimi i saj në mykun apo psoriazën e thonjve, gishtave, duarve.
Po jua theksojmë, sepse e dimë që jeni lodhur duke përdorur ilaçe pa fund dhe nuk ia keni dalë mbanë.
POR ju duhet të provoni POMADËN ANASTASIA dhe suksesi arrihet brenda pak javësh, me 90 %.
Për shërim të plotë, protokolli trajtues duhet të vijojë për disa muaj, pasi siç dihet myku dhe psoriaza në thonj e gishta është më i vështiri për t’u shëruar.Kete pomade e kemi permendur edhe ne gazeten E PERJAVSHME  Mbreteresha e Shendetit


Jo më kot kanë dështuar ilaçet farmaceutike!

SI TA PËRDORNI
Vendi ku psoriaza ju ka prekur lyhet 2 herë në ditë me Pomadën Anastasia dhe masazhohet e përhapet shumë mirë.

POMADA ANASTASIA PËR PSORIAZËN DHE MYKUN NË LËKURË
– Për psoriazën në çdo lloj grade
– Për mykun në lëkurë
– Për skalpin e kokës me zbokth
– Me vitaminë A dhe E
– Me kohë shumë të gjatë pa skadencë
– Produkt bimor pa asnjë efekt anësor
– Përdoret duke lyer zonën e prekur, 2 herë në ditë


 POMADA ANASTASIA
SASIA: 50 ml
ÇMIMI: 55 euro

KËSHILLA MBI TRAJTIMIN
– Kur të vini POMADËN ANASTASIA, masazhojeni butë zonën e prekur
– Mbajeni lëkurën tuaj të freskët
– Mundohuni që të shmangni shkaktarët që ju dini që përkeqësojnë psoriazën

NUK KA ILAÇ FARMACEUTIK

Nuk ekziston një ilaç farmaceutik, por ka trajtime të disponueshme për lirimin e simptomave.
Arsyeja pse nuk ka ilaç farmaceutik ta shërojë psoriazën ka të bëjë me faktin se efektet anësore të tyre, siç janë psh barnat steroide që jepen në këtë rast, kanë aq shumë dëme anësore, se sa përfitime.
Dhe sërish, nuk e kurojnë psoriazën përfundimisht…
Psoriaza nuk është ngjitëse dhe nuk mund të përhapet nga një person tek tjetri.
Ndryshe nga pezmatimi i lëkurës, pezmatimi psoriazës zakonisht nuk është i kruajtshëm, por ka edhe raste që bëhet e bezdisshme me kruarje.

POMADA ANASTASIA PËR PSORIAZËN DHE MYKUN NË LËKURË

– Për psoriazën në çdo lloj grade
– Për mykun në lëkurë
– Për skalpin e kokës me zbokth
– Produkt bimor pa asnjë efekt anësor
– Përdoret duke lyer zonën e prekur, 2 herë në ditë

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj