On sale

Pallto Me Rrip nga Mango
- 48%
4,200 Lekë 2,200 Lekë
Masa: XS
Fustan i zjarrte veror
- 22%
5,000 Lekë 3,900 Lekë
Masa: S, M, L
Bluze Gri  Me Zemer
- 39%
2,800 Lekë 1,700 Lekë
Masa: XL
Bluze verore me menge 3/4
- 39%
2,800 Lekë 1,700 Lekë
Masa: XS, S, M, L
Bluze verore me menge trecerekeshe
- 39%
2,800 Lekë 1,700 Lekë
Masa: S, M
Bluze me menge te gjata nga Q/S
- 42%
2,600 Lekë 1,500 Lekë
Masa: S-M, L
Bluze me menge te gjata nga Q/S
- 42%
2,600 Lekë 1,500 Lekë
Masa: M, L, XL
Bluze e bardhe me flutur
- 75%
2,800 Lekë 700 Lekë
Masa: XXL-3XL
Bluze verore ngjyre e zeze
- 43%
2,800 Lekë 1,600 Lekë
Masa: S-M, XL, XL-XXl
Bluze me menge te shkurtera verore
- 44%
1,800 Lekë 1,000 Lekë
Masa: XL, XXL
Xhakete e Bardhe Teper Elegante dhe e Bukur per femra
- 17%
4,200 Lekë 3,500 Lekë
Masa: S
Netis E1+ 300Mbps Wireless N Range Extender
- 16%
3,200 Lekë 2,700 Lekë
iPhone 11 Pro Max   Memorie 256 GB
- 6%
163,500 Lekë 153,500 Lekë
Pulover per femra ngjyre blu
- 46%
2,600 Lekë 1,400 Lekë
Pulover per femra e bardhe dhe e holle
- 33%
2,400 Lekë 1,600 Lekë
Masa: M, L