150 Lekë
Transport Falas
Maska
In Stock
+

Sasia minimale për "Maska mbrojtese nga covid 19" është 10.

Maska mbrojtese nga covid 19 per vete dhe te tjeret

Maskat jane disa perdorimshe.  ( lahen thahen dhe perdoren perseri )

Blerja e maskave behet ne pako 10 Cope

10 Cope 1500 Leke 

(Pagesa per nje maske eshte 150 Leke Perfshire Transportin )

( Ne porosi ju vijne 10 maska )

nese don maska me logon e makines se preferuar na lini nje koment kur te vendosni porosine, ne te kundert maska me logo te rastesishme do ju dergohen.

Maskat jane me nje shtrese.

Cmimi Perfshire transportin

No reviews found